FYSIOTERAPEUTTI HANNELE IMMONEN

Fysioterapiaa Helsingissä

Olen toiminut itsenäisenä yrittäjänä vuodesta 1995 lähtien. Sitä ennen olen työskennellyt mm. lasten fysioterapiaan ja neurologiaan erikoistuneessa hoitolaitoksessa sekä työterveyshuollon parissa. Pyrin ylläpitämään ammattitaitoani jatkuvalla koulutuksella.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien (nivelten ja rangan ongelmat) fysioterapiaan vuosina 2000-2001 Lahden Ammattikorkeakoulussa.

Minulla on akupunktuurikoulutus vuodelta 1999 sekä MDT- koulutus (mekaaninen diagnosointi ja terapia) rankaperäisten ongelmien hoitoon vuosilta 2005-2006. Olen käynyt lymfaterapiakoulutuksen vuonna 2012 sekä faskiakoulutukset vuodesta 2012 lähtien ( I ja II- taso ).
 

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.  Lopputavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä.

Haluatko tietää lisää palveluistamme?